Поштовани родитељи,

Обраћам вам се у име Тима за хуманитарни рад у нашој школи у којој је покренута хуманитарна акција под називом „ Деца Палилуле – деци“. У овој хуманитарној акцији учествују основне школе са наше општине. Наша школа ће се представити са две тачке: „ Мали Принц“ и „ Плес фигура“- шаховска тачка.

Како би код деце развили свест о хуманости, доброти и даривању, деца су укључена у прављење честитки и учешћем на приредби. Честитке се  продају у холу школе. Свечана приредба „Хуманост изговарамо срцем“ на којој ће се школе представити са својом одабраном тачком за ову прилику (рецитацијом, кореографијом, оркестром...) ће се извести у Народном позоришту, 27.12.2017.године у 14.30.

Честитке се продају у виду добровољног  прилога, а цена карте за приредбу је 400,00 динара. Карте ће  продавати Милене Лазаревић у рачуноводству.
Од продатих карата и честитки новац ће се донирати Универзитетској дечјој клиници  у Тиршовој, деци оболелој од канцера. Волели би смо да нас подржите у овој хуманитарној акцији и да сви  заједно докажемо да су љубав и рад темељи хуманости.

Срдачан поздрав,
Љиља Стевановић