1   - следећа страна 

Полазак у школу

Обавештење о почетку школске године

Школска година почиње у понедељак, 3. септембра 2018. године.

Ученици првог разреда имаће у школи свечани пријем у 9 сати. Спискови првака са распоредом по одељењима биће истакнути у школи у петак, 31. августа од 12 сати.

Црвена смена (пети и седми разред) полази у школу пре подне, а почетак наставе је у 8 сати.

Плава смена (шести и осми разред) прве недеље има наставу после подне, од 14 часова.

Ученици млађих разреда су увек у школи пре подне, а у наставку дана организује се продужени боравак. Почетак наставе је у 8 часова.

Свим ученицима желимо срећан почетак нове школске године!

 


Најмлађи матуранти- четвртаци!

Учитељица IV3 Свилана Селаковић са својим ученицима приредила је завршну приредбу за родитеље и колеге.

Ученици су нам представили прави колаж различитих активности које су имали од 1. до 4. разреда .Плес, песма, глума, рецитовање и још много тога употпунили су овај колаж.

Погледајте фотографије


Прслуци спремни за распуст!

Установа културе Палилула

У сарадњи са Паркинг сервисом и ГО Палилула, наши прваци имали су прилику да похађају још једну краћу обуку о саобраћају.

Уз пригодан програм и практичне примере, прваци су се подсетили главних правила понашања учесника у саобраћају.

Погледајте како је то изгледало.


Осмаци су славили!

Наши ученици осмих разреда, традиционално су прославили последњи наставни дан. Са осмехом на лицу и уз музику веселили су се заједно са друговима и наставницима који су били део њиховог одрастања, и направили леп увод за матурско вече.

Желимо им пуно успеха на предстојећем пријемном испиту!


Одељенско дрво

Одељење 2/2 је у току школске године, у оквиру изборног предмета чувари природе, стицало и усвајало знање о значају очувања животне средине. Кроз разне радионице и акције су дали свој мали допринос за ову велику и важну тему. Као круна свега је засађено одељенско дрво у школском дворишту. Ангажовањем родитеља и донацијом ЈП "Градско зеленило", добили су и засадили јелу која треба да буде симбол живота и напретка. Сада остаје да је редовно заливају и брину о њој како би их и након неколико година подсећала на њихово одељење и незаборавне тренутке проведене у школи.


1   - следећа страна