1   - следећа страна 

Новогодишња приредба 1-1

"Деда Мразеви Злица и Добрица"

Новогодишња приредба "Деда Мразеви Злица и Добрица" одржана је у одељењу 1/1 27.12. 2019. године у 17 часова. Приредби су присуствовали: родитељи, баке, деке, учитељи, наставници и педагог школе. 

Ученици су приказали занимљив и духовит текст одличном глумом. Сценарио је био прожет песмама "Кад смо били бебе" и "Нова година је ту" као и многобројним плесним тачкама: Шпански плес, "Здраво војско", "Бе-бе", "Сањајте"(балетска тачка), "Ја волим само себе" (плес Деда Мразова). Соло ритмичком тачком се представила Чарна Арсић, која је освојила  треће место на школској манифестацији "Покажи шта знаш". На крају програма учесници су отпевали песму "Нова година је ту" а после тога се својим изванредним рецитовањем представио Филип Ђурић, који је претходног дана на школској манифестацији "Покажи шта знаш" освојио прво место и понео престижну титулу "Звездица школе".

Учитељица Гоца

http://www.osvladaaksentijevic.edu.rs/upload/thumbnail (9).jpg


Еко кутак

Украшавање јелке испред школског улаза

Наша јелка, која се налази код главног улаза у школу,  дочекаће Нову годину окићена украсима направљеним од рециклажног материјала.

Ученици 5. разреда  израђивали су украсе од пластичних кеса, ученици 6.разреда од тетрапака а ученици 7. разреда од лименки.

У наставку ћете видети фотографије ђака како израђују украсе и, наравно, наше окићене јелке.

http://www.osvladaaksentijevic.edu.rs/upload/20191218_093905.jpgШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС

Наши шестаци и осмаци награђени су на конкурсу "ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС“ зa фото-есеј (серија фотографија)

Циљ „ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕССА“ је да се ученици укључе у препознавање добрих и лоших примера заштите животне средине у школи, око школе, у свом месту становања, у околини места становања.

8/1 за фото-есеј : Еко едукација

У наставку ће бити њихови фото-есеји

                      Вршњачка еколошка едукација

Враћајући се са великог одмора, Андреј и Милош су необазриво бацили отпатке од ужине на под. Видевши то, Елена и Сандра су одлучиле да дечацима покажу како да очувају животну средину.
Одвеле су дечаке до канти за рециклажу у школи и помогле им да схвате да рециклирање није тешко.

http://www.osvladaaksentijevic.edu.rs/upload/1.jpg


Новогодишња радионица

Родитељи и ђаци у 1-3 правили украсе за Нову годину

17.12.2019. године у својој учионици учитељице Милена и Бојана су окупиле ученике и њихове родитеље да заједно направе новогодишње украсе и честитке за продају у холу. Новцем од прикупљеног пазара је предложено да се купе звучници за учионицу. Атмосфера у учионици је била весела што се може посведочити и приложеним сликама.

http://www.osvladaaksentijevic.edu.rs/upload/thumbnail (8).jpg


1   - следећа страна