1   - следећа страна 

Уручивање награда за најбољи пројекат у наставној пракси

Пројекат "Сто година од ослобођења Београд у Првом светском рату"

Поводом обележавања завршетка Првог светског рата, ДКЦБ и Градску управу града Београда је подржало Министарство просвете и спорта и расписан је конкурс за најбољи пројекат у наставној пракси на тему  "Сто година од ослобођења Београд у Првом светском рату". Данас је заменик градоначелника Београда, г-дин Г. Весић, уручио награде и похвале школама, међу којима је и наша школа. Прваци наше школе су похваљени за најкреативнији приступ пројекту, који су радиле учитељице  I-1, I-2 и I-3 под менторством учитељице Љиље Стевановић. У ДКЦБ-у је одржана приредба на којој је учествовало одељење I-3 са хором старијих разреда под диригентском палицом наставнице Музичке културе, Драгане Вучићевић и учитељице Свилане Селаковић песмом "Само да рата не буде".

Учитељица Љиља Стевановић


Обавештење о наставној суботи

22.12.2018.

Министарство просвете одобрило је измену школског календара према којој ће понедељак 31. децембар бити нерадан дан. 31. децембар биће надокнађен  у суботу 22. децембра. Радиће се по распореду од понедељка, када је плава смена (6. и 8. разред) пре подне у школи.

Према измењеном календару, новогодишњи празници трају од понедељка 31. децембра, до уторка, 8. јануара 2019. године. Први наставни дан после празника је среда, 9. јануар. Те недеље, црвена смена креће пре подне у школу.


Велики успех Олге Радојевић

Ученица 1/1 разреда осваојила је чак три медаље

XXII КУП ПАНЧЕВА- 24.11.2018. ученица Олга Радојевић освојила је сребрну медаљу пливајући 50m краул стилом, бронзану медаљу  50m прсно и златну мадаљу 100m мешовитим стилом.

Све честитке Огла, само настави тако!!!

 

Учитељица Љиља Стевановић


Трафикинг

Предавање Црвеног крста за четвртаке

22.11.2018. године, у холу школе, волонтер Црвеног крста Палилула одржао је предавање о трговони људима намењено млађем школском узрасту. Кроз причу о наивном лутку, Пинокију, ученицима су приказани начини на које све могу бити обмањени од стане људи који се баве отмицама и трговином деце. Објашњено како се треба заштити од непознатих људи који желе да разговарају са нама и који нам нешто нуде. Уједно су ученици обучени како да користе интернет апликације и друштвене мреже и на који начин да се заштите. Остварена још једна лепа сарадња, у низу, са поменутом организацијом.

Учитељица Бојана Ристић Радић


Значајне личности наше прошлости

Јавни час у III-3

 У одељењу III-3 одржан је јавни час под називом "Значајне личности наше прошлости". Предавачи су били вешти и спремили су одличне плакате као наставно средство. Час смо завршили игром асоцијације. Задата реч је асоцирала на значајну личност.

 

Учитељица Данијела Ристић


1   - следећа страна