Школска 2021/22. година почиње за ученике у среду, 1.септембра по стандардној организацији рада (цела одељења на непосредној настави у школи).

Ученици од првог до четвртог разреда су на настави сваке недеље пре подне, а након часова, организује се рад продуженог боравка.

Плава смена, односно ученици петог и седмог разреда прве недеље биће на насгави пре подне, од 8 сати.

Црвена смена, односно ученици шестог и осмог разреда, прве недеље похађају наставу после подне, од 14 сати.

Часови за све ученике трају по 45 минута. 

За ученике првог разреда биће организован свечани пријем 1. септембра у 9 сати. Уколико временске прилике буду дозвољавале, окупљње првака са родитељима је у школском дворишту. Уколико буде кише, окупљање ће бити у холу школе. У том случају молимо родитеље да са учеником/ученицом у холу буде присутан само један пратилац, због затвореног простора ограничене величине.

Спискови одељења првог разреда и распоред нових ученика од другог до осмог разреда биће истакнути на вратима школе 31. августа после 12 сати.

Родитељи ученика првог и другог разреда који су платили уџбенике добиће од учитељица потврде за рефундацију трошкова првог септембра. Рок за достављње доказа ради рефундирања трошкова је до 30. септембра.

Радујемо се регуларном почетку школске године. Како бисмо ову школску годину спровели најдуже што можемо у што редовнијим условима, чувајући тако и ваше и наше здравље, молимо ученике и родитеље да се строго придржавају епидемиолошких мера ради превенирања заражавања (правилно и редовно ношење маски, дезинфекција радне површине, редовно прање руку, одржавање социјалне дистанце, изолација у случају појаве болести у породици или болести ученика).

О моделу похађања наставе добијаћемо информацију на недељном нивоу, од Школске управе. 

Свим ученицима, а посебно првацима желимо срећан почетак школе!